Äntligen kunde vi hålla höstmöte igen

posted in: Uncategorized | 1

Det var två år sedan sist som föreningen Ett Levande Hagalund kunde hålla ett fysiskt möte som höstmöte eller årsmöte, detta hade stoppats av den pågående pandemin. När restriktionerna nu lättat så kunde vi åter träffas, denna gång i Ankarets äldrecenter på Hagalundsgatan 33. Det bjöds på smörgåstårta som smakade extra gott efter det långa uppehållet.

Mötet inleddes med att Katarina Påhlman, förvaltningschef på kultur och fritid i Solna stad, berättade om de satsningar som för närvarande görs i Hagalund.

Därefter meddelade Monica Eriksson och Boel Carlsson vem som hade blivit utsedd till årets Hagalundare. Det blev ingen mindre än hagalundsbon May Termini, mångårig styrelsemedlem i Ett levande Hagalund och hängiven deltagare i Hagalunds föreningsliv. Hon kunde tyvärr inte vara med på plats men blev meddelad per telefon.

Efter denna inledning vidtog höstmötet där Peter Edholm, ordförande i kultur- och fritidsnämnden, valdes till mötesordförande och Monica till sekreterare.

Under mötet togs bland annat kommande aktiviteter samt verksamhetsplan för kommande år upp. Mötet var välbesökt, representanter deltog från ett par nya föreningar i området. Ett exempel var Hagalunds bigård som sannerligen skapat liv i Hagalund under de senaste månaderna.

Foto: Maria Thiessen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *